2# Balsamul pentru gene REVITALASH

Eficiență9.1
Eficacitate8.9
Preț5
Componente8.3
7.8

Prima impresie: RevitaLash genelor balsam arata foarte frumos. Îmi place atât pachetul cu protecția sticlă, precum și ideea compartimentului separat pentru prospectul foarte mult. Design-ul sticlei în sine este, de asemenea, destul de bun - o sticla tipic, subțire care seamănă cu un rimel. In mod surprinzator, singura diferenta am reperat este aplicator. Ce pot să spun mai mult? Probabil, pensula va lucra în mod eficient în timpul aplicării. Aceasta nu va ocupa mult timp atunci când vine vorba de a pune pe produs, cred. RevitaLash genelor balsam este un lichid transparent și fără parfum.

Revitalash INCI: Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Ac.,Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

După părerea mea, acesta este un plus pentru cei care au ochi sensibili sau pielea din jurul acestora.

Tratamentul: Cantitatea de cosmetice furnizate în flacon durează aproximativ șase months.The aceeași cantitate de timp este destinată tratamentului. Si este timpul doar dreptul de a atinge rezultatele planificate pentru a obține de la început. gene mai lungi si mai dense sunt vizibile după aproximativ trei săptămâni. La sfârșitul tratamentului, puteți utiliza gene balsam de două ori pe săptămână. O astfel de cereri trebuie să fie efectuate în scopul de a sprijini rezultatele cineva a realizat.

Aplicație: Nu am avut o experiență orice dificultăți mai mari în ceea ce privește aplicare balsam RevitaLash genelor. Tot ce trebuie să faceți este în mișcare aplicatorul pe linia genelor rădăcină, la fel pe pleoapa superioara si inferioara. Cu toate acestea, să fiu sincer, m-am simțit ușor jignitor și pleoapele mele au fost un pic umflat, după mai multe primele aplicatii. Acestea au trebuit să fie efectele secundare ale unei noi cereri de produs, cred. După ceva timp, iritarea sa stins, cu toate acestea, în acest timp, am aplicat genelor balsam orice altă seară.

Rezultate: De fapt, gene mai lungi și mai puternice luat. Acestea sunt mai hrănite prea. Trebuie să recunosc, genele mele ajuns, de asemenea, mai groase și mai puternic un pic. In general, acestea s-au schimbat treptat, pe măsură săptămânile care au trecut. După cum ar fi o lună sau mai mult de RevitaLash tratament genelor balsam, genele mele au devenit, de asemenea, regenerat si hidratata. În plus, efectele chiar și atunci când ultimul capetele de tratament, iar acestea depind în mod evident, dacă aplicăm genelor balsam regulat sau nu.

Concluzie: În general vorbind, nu este nimic în neregulă cu RevitaLash genelor balsam. Este ușor de aplicat, are un aplicator pensula la îndemână și confortabil și pachetul decent, vreau să spun, cosmetice este în siguranță în flacon. Cu toate acestea, dezavantajele sunt cu siguranță prețul ridicat și iritații, care pot apărea în timpul primele zile ale tratamentului. Cu siguranță, pentru a nu te face rău, toți cei care experimentează un astfel de disconfort ar trebui să se oprească pentru a aplica RevitaLash genelor balsam.

EticheteRevitalash