2# Balsamul pentru gene LASHCODE

Eficiență9
Eficacitate9.2
Preț8.1
Componente9
8.8

Prima impresie: Ambalajul frumos, conceput cu atenție, nu este singurul aspect încântător al acestui ser. Lashcode este încapsulat într-un tub de dimensiune mare, ceea ce înseamnă un tratament mai îndelungat. Recipientul nu se sparge, zgârie sau scurge. Este un ambalaj perfect pentru un ser prețios care nu permite irosirea nici măcar unei picătură. De asemenea, ambajul asigură menținerea prospețimii și a tuturor calităților produsului.

Aplicare: Pensula precisă este un aplicator eficient, prin urmare colectarea unei cantități prea mari de ser nu este posibilă; aplicatorul nu permite scurgerea produsului.lashcode eyelash serum

 

Serul Lashcode de înfrumusețare a genelor se absoarbe complet, foarte rapid – puteți, de fapt, continua cu aplicarea machiajului sau a produselor de îngrijire a pielii aproape imediat.

Lashcode se aplică pe pielea pleoapelor o dată pe zi: la baza genelor. Folosiți serul fie seara, fie dimineața (absorbție completă). Pensula ergonomică, cu formă ideală prezintă peri perfecți care vă permit să aplicați o cantitate optimă de ser. Recipientul serului Lashcode permite dozarea lichidului fără a se vărsa.

Rezultate: Serul Lashcode de înfrumusețare a genelor oferă rezultate incredibile după aproximativ 14 zile. Genele devin vizibil mai întunecate, mai bine hidratate și, în plus, nu se mai rup. Serul Lashcode înseamnă multe luni de tratament și zeci de săptămâni de gene încântătoare, lungi și accentuate. Veți observa rapid aspectul mai frumos al genelor și veți ului prin evantaiul de gene voluminoase și bine separate după doar câteva săptămâni. Lumea nu se va putea abține uitându-se la ele!

Concluzie: Lashcode este un ser de înfrumusețare a genelor bine evaluat, a cărui popularitate nu scade, asta e sigur. Dacă planificați să vă reparați, întăriți și, mai presus de toate, alungiți genele – Lashcode vă va fura, fără îndoială, inima.

Du-te la site-ul Web: www.lashcode.ro

EticheteLashcode