7# Balsamul pentru gene TALIKA LIPOCILS

Eficiență6.7
Eficacitate6.8
Preț5.2
Componente5.1
5.9

Prima impresie: Îmi place modul în care Talika Lipocils genelor balsam se prezintă, cu toate acestea, am fost destul de surprins cu aplicatorul. Sunt folosite pentru perii dermatograf cum ar fi, evident, atunci când vine vorba de gene sau balsam, iar Talika Lipocils are o perie ca și în cazul în care s-a luat de la un rimel. Așa cum nu este greu de ghicit, acest balsam de gene trebuie să fie aplicat în același mod un rimel este pus pe.

Sticla a arata frumos, iar aranjamentul perilor aplicatorului lui usureaza genele pieptanare.

Tratament: Durata de Talika Lipocils tratament genelor balsam depinde de capacitatea sticlei. Flaconul mai mic conține 4,2 ml cosmetică și îi permite să realizeze mai mult sau mai puțin un tratament de patru luni. Butelia mai mare conținând 10 ml de gene de condiționare are în jur de șase luni. In timpul cursului tratamentului, genele sunt furnizate cu substanțe care sunt responsabile pentru moisturization și hrană. Mai mult, produsul are grija de pielea din jurul ochilor prea. Am auzit că Talika Lipocils poate fi aplicat, de asemenea, pe sprancene. Categoric, aplicatorul face setarea si furnizarea de sprancene cu substante nutritive mult mai ușor.

Aplicație: Firește, cererea nu diferă de acoperire genelor cu un rimel. Peria trebuie să alunece de la baza genelor până la vârfurile lor. Talika Lipocils are consistență groasă, prin urmare, acesta rămâne pe locul unde se aplică și nu provoacă iritații ale. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca cosmetic va crea un fel de pete albe sau bulgări de pe gene. În cazul în care cineva ar dori să se aplice Talika Lipocils pe sprâncene, apoi peria trebuie să fie deplasat în mod corespunzător pe direcția de creștere spranceana lui.

Rezultate: Geana balsam are substanțe de îngrijire și hrănitoare. Ea întărește, de asemenea, genele deteriorate, regenerează părul slăbit, hidratează și bucle. Mai mult, Talika Lipocils are grijă de pielea din jurul ochilor făcându-l mai lin și a subliniat. Trebuie să adaug, rezultatele obținute de gene de condiționare dețin atâta timp cât aplicăm cosmetic.

Concluzie: Sunt mulțumit de Talika Lipocils gene balsam de lucru. La cele mai multe, eu sunt mulțumit cu hidratării și regenerarea genelor mele. Acestea devin mai puternice și mai frumos. Ce este mai mult, pielea pleoapelor nu a fost iritat de cosmetica. De fapt, ea funcționează invers, genelor balsam facut pielea pleoapelor elastica si neteda.