6# Balsamul pentru gene LATISSE

Eficiență6.6
Eficacitate5.9
Preț4.7
Componente7.2
6.1

Prima impresie: Produsul ma surprinde pozitiv în timp ce în considerare conținutul său. N-am mai văzut așa ceva până acum. Sticla a luat un dop de plută și producătorul atașat un set de aplicatori, care pot fi utilizate în timp ce pune pe gene balsam. În general, Latisse nu seamănă cu un balsam de gene regulate, deși se extinde și îmbunătățește densitatea genelor.

Tratament: Un flacon de Latisse conține 3 ml de cosmetice. Am consumat în decurs de 3 luni. După părerea mea, este pur și simplu cantitate insuficientă de cosmetice, vreau să spun, tratamentul trebuie să dureze mai mult. Cu toate acestea, am realizat primele rezultate destul de rapid, deoarece in termen de aproximativ trei săptămâni sau cam asa ceva de a folosi Latisse. Din moment ce nu este necesar să se aplice Latisse în fiecare seară, atunci când atinge rezultatele dorite, nu am candida din nou genelor atât de frecvent. Genele mele au fost în creștere și de îngroșare cum au urmat săptămâni au fost în trecere.

Din păcate, toate rezultatele pe care Latisse au generat dispărut în termen de 2 luni.

Aplicare: După cum am menționat un moment în urmă, am folosit periile atașate pachetului. Peria ar folosi o pleoapa, vreau să spun, atunci când trage o linie pe bază de ochi de gene stânga trebuie să arunce peria departe și să ajungă la un nou unul pentru a repeta procedura pe o bază ochi genelor dreapta. Trebuie să-i avertizeze alte femei, este interzisa genelor tapeteaza cu Lattise, deoarece este foarte posibil ca va dezvolta un fel de iritatii, cum ar fi dureri de ochi, umflarea pleoapelor sau înroșirea glob ocular.

Rezultate: Datorită Latisse, genele mele au devenit mai lungi, mai puternice și mai dens. Mai mult, starea lor a fost îmbunătățită în termen de o lună. Dacă efectuați în aplicare în mod corespunzător, nici o disconforturi ar trebui să fie experimentat. În opinia noastră, Latisse ar fi un produs excelent pentru extensie a genelor în cazul în care rezultatele nu au dispărut atât de repede.

Concluzie: Nu numai că prețul Latisse este extrem de mare, dar, de asemenea, produsul este greu pentru a obține. Evident, va trebui să adăugați costul de aplicatoare pentru că trebuie să achiziționeze mai multe mai multe dintre acestea. Pur și simplu set atașat la pachetul nu este suficient pentru a efectua cursul complet al tratamentului. Din acest motiv, prețul tratamentului este mai mare decât să cumpere doar un singur pachet de gene balsam. Un alt dezavantaj este eficiența insuficientă a Latisse. Iar rezultatele sunt de scurtă durată.

EticheteLatisse