Cum să ai pielea netedă?

Răspunsul este surprinzător de ușor. Se purifică, exfoliate și hidratează. Totul depinde, de asemenea, de tipurile de produse cosmetice ", pe care urmează să o utilizați. Este foarte cunoscut, naturale, ecologice sau cele foarte recomandate de către alți utilizatori cosmetice sunt, în general, cele mai bune. Efectele sunt, de asemenea, generate profunde de îngrijire a pielii realizate cu ajutorul unor produse cosmetice de înaltă calitate. Ce este mai mult, starea pielii feței depinde în mare măsură de tine, regularitatea și dacă aplicați produsele cosmetice în mod corespunzător sau nu.

Prima etapă de îngrijire a tenului este demachierea și curățarea. În scopul de a elimina make-up, utilizați o loțiune (în cazul în care pielea este uscata,) un demachiant loțiune micelară (în cazul în care pielea este normal) sau preparate farmaceutice (în cazul în care pielea ta este sensibila sau acnee.) Pune-o cantitate mică de produse cosmetice pe un tampon de bumbac și apăsați-o spre pielea ta. Așteptați un timp până la make-up începe să se topească, iar apoi se curata pielea cu un toner. Daca nu aveți acnee si puncte negre se sugerează utilizarea tonere cu aditivi de acid. Într-un astfel de mod, veți elimina imperfecțiunile tenului. Nu este o surpriză, oamenii care au tip de piele uscată ar trebui să beneficieze de o gamă largă de produse cosmetice de hidratare.

Exfolierea pielii este încă o altă etapă de îngrijire a feței. Cu siguranță, consistența și compoziția unui exfoliant feței trebuie să se potrivească cu tipul de piele. Scruburile enzematice fac minuni pentru persoanele care au tipul de piele sensibilă. Tu nu va irita tenul, deoarece procesul de exfoliere se realizează în timpul topirii celulelor pielii care se întâmplă din cauza enzimelor de plante. Scruburile se confruntă cu granulație fină sau grosier granulate fac parte din tehnicile mecanice ale exfolierea pielii.

Acestea sunt capabile să exfolia suprafețe mai mari de drum se confruntă cu pielea mai repede.

De îndată ce vă exfoliați pielea, aplicați o mască de față. Puteți alege dintre diferite tipuri de produse cosmetice, pornind de la măști de față detașabilă, prin măști de față, care nu necesită clătire off, și se termină cu cele care se usuce pe fata celor, creând un fel de coajă. Cele mai populare sunt măști de argilă. Selectați culoarea corespunzătoare a măștilor, deoarece determină proprietățile produsului le deține. La fel de succes sunt măștile de față preparate acasă din produsele pe care le păstrați în dulapuri, de exemplu, o ovăz masca de fata sau cea cu miere sau avocado.

Ultima etapă de îngrijire a pielii feței este hidratarea. Trebuie amintit, imediat după clătire o mască de față în afara, mai ales cea care conține caracteristici hidratante, pielea feței poate fi uscată sau contractate. În scopul de a se hidrata, folosiți o cremă sau un ulei. În mod natural, alege produsele cosmetice în mod corespunzător tipul de piele, consistență și sezon. Pentru a clarifica, creme uleioase sunt mai bine atunci când sunt utilizate în timpul iernii și funcționează cel mai bine pe tipul de piele uscată. Evident, creme de lumină va ține pe față în timpul zilelor fierbinți de vară și de a oferi confort pentru ten gras și asociere.