Aplicarea bazei machiajului – pas cu pas

Cu o pensulă, cu degetul, întins, tamponat, cu sau fără cremă? Câte dintre noi nu au dileme similare în timpul aplicării fondului de ten? E suficient să învățăm câteva trucuri de frumusețe pentru a realiza un machiaj perfect.

Îngrijire mai întâi. Nici un fond de ten nu va arăta drăguț pe o față neîngrijită.

Dacă te machiezi înainte de muncă sau la școală, rutina zilnică de machiaj, reîmprospătează-ți pielea cu un toner de lumină sau o cremă hidratantă (acest lucru ar trebui să se facă mai ales în timpul iernii) și se pulverizează cu apă termală chiar înainte de make-up cerere de fundație. În cazul în care produsele cosmetice sa fie absorbite, puteți pune pe o baza de machiaj. Daca realizezi un machiaj de seară, începe cu o demachiere precisă. Nu retușa machiajul pe care l-ai purtat pe tot parcursul zilei. Tot ce realizezi așa, este să ai o înfățișare neîngrijită și pielea ta va fi acoperită cu mai multe straturi cosmetice care nu sunt necesare. În continuare, curăță fața cu un toner, efectua procesul de exfoliere a pielii și a pus pe o mască de față. Înainte de aplicarea unui make-up fundație, Pat într-o cremă hidratantă prima sau a netezi tenul cu un ulei.

Cum se aplică fondul de ten în timpul verii? Începeți cu o cremă hidratantă, și apoi se aplică o cremă de protecție solară. După aceea, efectuați dvs. de make-up de rutină. Dacă vă este teamă că crema poate empatiza parti uscate ale pielii, apoi pielea exfoliază în prealabil. Această procedură ar trebui netezi feței și ușurință o altă aplicație cosmetice. Când vine vorba de protecție solară, aplicați modul descris într-un prospect atașat. Numai aplicarea corectă ar trebui să împiedice de ten uscarea excesivă și a feței de albire (cu toate acestea, fiecare de protecție solară albește pielea se confruntă cu un pic.) Vești bune, unele produse cosmetice care împiedică de la soare, poate înlocui o bază de make-up.

Acum, e timpul pentru fondul de ten. Stoarce o cantitate mică de produs pe palma. Din cauza acestei acțiuni, preparatul cosmetic se încălzește rapid și, în consecință, este mai ușor de a distribui produsul pe față. Cu siguranță, un make-up fundație poate fi aplicat cu o perie, un burete sau vârful degetelor. Toate modalitățile de aplicare menționate mai sunt la fel de bune și puteți amesteca tehnicile de liber. Punctul adesea trecute cu vederea, un anumit make-up fundație poate fi aliat cu un anumit accesoriu, deoarece consistența produsului determină modul de aplicare. Pat ușor baza de machiaj în față. Dacă v-ar dori să obțină o mai mare grad de acoperire, se aplică un alt straturi de cosmetice treptat. Utilizați un corector numai atunci când sunt în nevoie pentru a acoperi decolorări, semne de acnee si cercurile întunecate de sub ochi. La final, fixați make-up cu o pudră transparentă, care este capabil să se adapteze la tonul pielii și nuanța make-up fundație.