3# Balsamul pentru gene FEG

Eficiență7.5
Eficacitate5
Preț10
Componente7.7
7.6

Prima impresie: balsam de gene creează FEG impresia unui produs de îngrijire regulată. Cutia de carton prezintă frumos, cu toate că, sticla cu cosmetic este nimic extraordinar, un pachet de plastic simplu. Will, plusuri de gene balsam sunt FEG cu siguranta consistenta, deoarece acesta va fi absorbit prompt, și un aplicator pensula. Din cauza pensula, va fi ușor de a furniza chiar și genele dens aranjate, sau cele situate în colțurile interioare și exterioare ale ochiului cu cosmetice.

Tratament: Acesta dureaza aproximativ cinci luni, iar reziduurile de preparatul cosmetic "poate fi folosit chiar și pentru următoarele câteva săptămâni. Așa cum este aplicat în mod sistematic, rezultatele sunt produse într-o lună. Iar pentru mine, este destul de lung. Mai mult decât atât, este important să se aplice în mod sistematic balsam de gene FEG, în fiecare seară, în timpul perioadei de timp menționat în prospect. Dacă ne deranjează tratamentul în nici un fel, efectele nu vor fi la fel de bun ca ne așteptăm ca ei să fie și, ca urmare, nu vom fi mulțumiți cu ceea ce am câștigat.

Aplicație: Ușor și rapid. Aplicatorul este la îndemână și ușor de utilizat. Ceea ce este mai mult, din cauza firului de perie subțire, suntem siguri că fiecare geană este hrănit corespunzător. Din fericire, nu trebuie să aștepte mult timp pentru a permite genelor balsamul se absoarbe. Tot ceea ce trebuie să vă amintiți, deși, este de a elimina machiajul din moment ce nici cosmetic ar trebui să fie pus pe ochi pictate.

Umbre ochi și rimel poate împiedica gene balsam de la FEG ajunge la rădăcinile genelor.

Rezultate: Trebuie să recunosc, pielea pleoapelor nu a fost iritat, deoarece gene balsam cuprinde substanțe, cum ar fi un castravete sau ceai verde alinarea. Când vine vorba de gene, acestea au fost hrăniți și strălucitoare sigur, cu toate că, acestea nu s-au schimbat lungimea lor. Poate au fost extinse doar de câțiva milimetri, nu mai mult. M-am gândit, balsam de gene ar FEG fi mai eficient. Din păcate, produsul a influențat doar aspectul și starea generală a genelor prin întărirea și hidratare acestea în loc de lungire, îngroșare și întunecând puțin păr pleoapelor.

Concluzie: Dacă cineva ar dori să hrănească genele lor, apoi de cumpărare a genelor balsam poate FEG dovedi a fi o idee bună. Cu toate acestea, în cazul în care cineva se bazează pe extinderea și îngroșarea genelor, decât, nu există nici un rost să pierdem banii, mai ales că costă o avere FEG. În plus, balsam de gene nu FEG nu aduce efectele pe care sunt fixate la începutul tratamentului. Din acest motiv, se va face numai pentru gene rare, subtiri si slabe.

EticheteFEG