5# Balsamul pentru gene LILASH

Eficiență7.8
Eficacitate7.1
Preț3.9
Componente6.4
6.3

Prima impresie: Pachetul de gene Lilash balsam arată solid și cosmetic în sine este bine închis. Ca o consecință, suntem siguri că nimeni nu a deschis cosmetice în fața noastră. Cu toate acestea, materialul sticla este fabricat din, arată ca un plastic obișnuit acoperit cu vopsea gri. Desigur, estetica ambalajului nu are în mod necesar legătura cu funcționarea produsului.

Tratamentul: Cursul complet de Lilash tratament genelor balsam dureaza pana la sase luni. În scopul de a finaliza tratamentul, producătorul a proiectat 5,9 ml flacon. Când vine vorba de versiunea mai mică conținând 2,95 ml de produs, acesta poate funcționa ca un tratament suplimentar de susținere a rezultatelor obținute. Iar efectele se produc în mijlocul tratamentului. Din fericire, în timp ce aplicarea Lilash genelor balsam, nu am observat nici o iritații sau reacții cutanate ciudate.

Aplicație: Înainte de fiecare aplicație unică, trebuie să curețe zona din jurul ochilor, a pielii pleoapelor si genelor. Apoi, trebuie să se usuce fata. În continuare, trebuie să luați perie Lilash gene balsam și trage o linie subțire pe pleoape. Pentru a fi mai specific, preparatul cosmetic trebuie să fie distribuite pe baza genelor superioare și inferioare. Aplicatorul în sine este ușor de utilizat, cu toate acestea, persoanele fără experiență pot întâlni unele dificultăți cu ea. Ea se poate întâmpla, ca produsul să ajungă ochii, iar acest lucru poate duce la iritarea într-o formă de roșeață înțepătură sau ochi. În mod natural, în astfel de circumstanțe, ar trebui să clătiți ochii cu apă. De asemenea, se recomandă să se aplice comprese de mușețel.

În cazul în care iritația nu este eliberat, puteți face o programare cu un medic.

Rezultate: Mai degrabă insuficiente, deoarece genele are doar mai lung cum ar fi două sau trei milimetri. Dacă cineva decide să utilizeze un balsam de gene, atunci așteptările sunt complet diferite față de rezultatele generate. Ceea ce este mai mult, este greu de a vedea orice îmbunătățire în ceea ce privește densitatea, îngroșarea sau regenerarea genelor.

Concluzie: În opinia noastră, Lilash genelor balsam nu este cel mai bun disponibil pe piață. Așa cum am menționat mai înainte, nu am observat nicio modificare semnificativă, nici un volum, nici de hrană, nici hidratării etc. In ciuda aplicatorul la îndemână și confortabil, Lilash genelor balsam poate ajunge la ochi si irita acestea. Vopseaua acoperă sticla pur și simplu dispare după câteva săptămâni de utilizare. În cele din urmă, prețul ridicat poate speria oamenii să cumpere produsul.

EticheteLilash