Machiaj zilnic pentru o față cu acnee – pas cu pas.

Zilnic, se confruntă cu make-up ar trebui să fie delicat și cu aspect natural, prin urmare, este recomandabil să se utilizeze produse cosmetice cu moderație. Dacă sunteți o persoană care se luptă cu acnee, pentru a ajunge la produsele care conțin antibacteriene, minerale și substanțe naturale. Cele mai favorabile sunt produse cosmetice disponibile la o farmacie. Grație unor astfel de produse cosmetice, de a efectua nu face numai fără cusur în sus, dar, de asemenea, acestea vor ajuta să lupte acnee.

Pasul 1. Asigură-te că pielea este pregătită pentru machiaj.

Dimineața, pielea feței nu necesită curățare, ci revigorare. Din acest motiv, se tratează cu un toner energic și pat o cremă hidratantă în ten. Puteți aplica bază de silicon, de asemenea. Prelungește cosmetice dețin de make-up si previne pe piele strălucitoare. După aceea, efectuați fața de make-up.

Pasul 2. Machiajul feței.

Acum, când pielea feței este împrospătat și hidratata, a pus pe ea o baza de machiaj. În mod natural, se potrivesc umbra cu tonul pielii. Aplica-l cu ajutorul unui make-up perie pentru că vă permite mai eficient imperfecțiunile pielii camuflaj. Acoperi cercurile întunecate de sub ochi, pete majore, acnee și creează o punte nazala cu un anticearcăn luminos. Se amestecă-l cu fundație folosind vârfurile degetelor. Acum, pentru a ajunge la un bronzant și a pus-o sub pomeți, pe ambele părți ale nasului cât și pe linia de par (frunte) și mânji-l bine. Amintiți-vă, nu poate lăsa nici un semn de culoare închisă sau linii de pe fața ta. De asemenea, să fie conștient de faptul, că umbra bronzantul nu poate fi prea întunecată. Mătura obrajii cu un blush și să distribuie un pic de un Marcatorul. În acest mod, îți dau cu fața aspectul radiant și sănătos. Aplicați corectorul de asemenea, pe arcul lui Cupidon, deoarece va face optic buzele mai mari.

Pasul 3. Machiajul ochilor și buzelor.

Începeți cu sprâncenele. Periați acestea sau se acoperă cu un creion sprâncene sau o umbră. Este de la sine înțeles, culoarea cosmetic ar trebui să corespundă cu culoarea parului tău. Apoi, aplica un grund fard de ochi pe toată suprafața pleoapelor ". Pentru că efectuați zilnic make-up, utilizați numai nud, pulbere de culoare roz sau luminoase umbre maro ochi. Cu o ușoară nuanță mai închisă, marca cutelor ochilor. Utilizați aceeași culoare și se aplică pe colțurile exterioare ale ochilor. Se acoperă pleoapele cu fard de ochi spumante. Acum, timp pentru creioane alb-negru de ochi. Ia mai întâi cel alb și se aplică pe linia de apă. Apoi, pentru a ajunge la creion ochi negru și tuș de ochi pe linia genelor superioare. În continuare, ondulează-ți genele cu un ondulator de gene si blana acestea cu un rimel bine. În cele din urmă, se acoperă buzele cu un ruj roz strălucitor.

Machiajul tău zilnic este gata!