4# Balsamul pentru gene REALASH

Eficiență7
Eficacitate6.7
Preț5.6
Componente6.6
6.5

Prima impresie: Pentru a fi sincer, pachetul îmi amintește un fel de un medicament care este cumpărat de la o farmacie lui. Cutia este de culoare albă cu dungi albastre lumina pe ea. Realash genelor balsam are consistență lichidă, așa cred, va fi ușor de a distribui și, sper, nu va rula de pleoape în ochi. Am auzit, de asemenea, că produsul poate provoca iritații, senzație de mâncărime sau pleoapelor roșeață. Peria se arată, de asemenea, ca fiind mai ușor de utilizat. Este ascutita-a terminat, așa că nu mă aștept nici un obstacol în legătură cu aplicarea pe baza genelor. Acei oameni, care sunt familiarizați cu orice contur de ochi, nu va avea nici o problemă în ceea ce privește aplicarea genelor balsam.

Realash INCI: Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

Aplicatorii ambelor produse sunt la fel.

Tratament: Acesta a suferit netede, fără nici surprize rele în formă, de exemplu, iritatii. Realash genelor balsam nu a alerga în jos ochii mei și a fost absorbit doar după un timp. Am observat că primele efecte după o lună. Și, ca să fiu sincer, acestea nu-mi matura de pe picioarele mele. Numai imediat ce terapia a fost pe cale să se încheie, aspectul genelor "devin mai bine. Și apoi a fost momentul în care am fugit de gene balsam Realash și nu am fost dornic să cumpere un alt pachet. În opinia noastră, un astfel de produs ar trebui să funcționeze mai rapid mod și mai bine.

Aplicare: Complet fără probleme. geană balsam Realash este aplicat ca orice contur de ochi. Trebuie doar pentru a trage o linie subțire. Imediat după aplicare, produsul este absorbit rapid și nu se execută în jos, în ochi, care a fost problema mi-era teamă. Aplicația trebuie să fie efectuată în mod continuu în fiecare seară. În mod natural, este crucial pentru a elimina ochi machiaj în prealabil, deoarece Realash gene balsam nu este în măsură să ajungă la rădăcinile genelor prin stratul de produse cosmetice.

Rezultate: mai lungi, gene mai frumosi si mai groase dupa curs completă a tratamentului. Nu vom observa modificări majore înainte de asta. Pentru moment, rezultatele sunt exploatație, genele mele sunt destul. Cu toate acestea, în cazul în care Realash genelor balsam lucrat mai bine, ar fi grozav. Am fost întotdeauna convins, că astfel de produse îmbunătăți densitatea genelor și de a face aceste mai lungi și mai puternice în primele etape ale tratamentului, astfel încât după trei sau patru săptămâni.

Concluzie: Prețul de Realash gene balsam este un pic prea mare. Este posibil să se cumpere alte gene care nu cositoare nu numai costa mai puțin, dar, de asemenea, să funcționeze mai bine și mai repede. Am crezut că Realash a fost cel mai bun balsam de gene de pe piață. suficient din păcate, eu nu pot spune că despre cosmetice am fost dat, pentru că nu a îndeplinit așteptările mele. În primul rând, pentru că rezultatele au fost produse mult prea târziu și eu nu sunt sigur cât timp vor să dețină. Și, în al doilea rând, eu nu sunt mulțumit de rezultatele generate de tratamentul Realash. Am sperat să obțină gene mult mai lungi si mai dense.

EticheteRealash